Ons bedrijf

Brans Auto’s is een universeel garagebedrijf waar u terecht kunt met alle merken en type auto’s. Opgericht in het jaar 2000 door Rob Brans en inmiddels een echt familiebedrijf waar ook de vrouw van Rob, Diënne, en zoon Bryan werkzaam zijn. Gevestigd in Oudenbosch aan de Industrieweg hebben en doen wij alles voor uw auto. Wij verzorgen uw auto onderhoud van A t/m Z.

Ook verkopen wij goede en betrouwbare occasions die allemaal met een NAP-certificaat en BOVAG-garantie worden afgeleverd.

Rob Brans en zoon Bryan

Eigenaar Rob Brans en zijn zoon Bryan

BOVAG

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Autocrew

Brans Auto's is ook onderdeel van de AutoCrew werkplaatsformule. Dit betekent dat wij gebruik maken van diagnoseapparatuur en -software van Bosch. Ook worden wij ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is. 

Klantenpas

Profiteer van de voordelen van onze klantenpas. Met de klantenpas ontvangt u 10% korting op onderdelen bij reparatie en ontvangt u 5 gratis Apk-keuringen. De kosten voor een klantenpas bedragen eenmalig €69,-.

*De klantenpas is niet geldig bij acties of artikelen waarop al een korting wordt aangeboden. De pas is bruikbaar voor meerdere auto’s. Maximaal 1 pas per klant.

Het team van Brans Auto's